وظایف مهم مشاور برندینگ (برندسازی)
مشاور برندینگ چیست ؟
مشاور برندینگ کیست و برند چیست؟ این افراد، در زمینه بازاریابی (مارکتینگ) و تجزیه و تحلیل برند تخصص دارد. مشاور برندسازی راهحلهایی را به شرکتها ارائه میکند تا به آنها کمک کند تا محصولات خود را با موفقیت در جهت اهداف و مقاصد تجاری بفروشند.مشاوران برندینگ معمولاً با آژانسهای تبلیغاتی کار میکنند.
نقش یک مشاور برندسازی
تخصص و خدمات خود را با پشتوانه انبوه تجربه و دانش در زمینه های بازاریابی، برندسازی و استراتژی ها ارائه می کنند. مشاورران برندینگ متفکران انتقادی و استراتژیست هایی با تجربه در زمینه بازار و رفتار کاربر هستند که می توانند به رشد کسب و کار شما از یک شرکت به یک برند معتبر و موفق کمک کنند. جهت برندسازی و استراتژی دیجیتال مارکتینگ می توانید با شرکت تبلیغاتی ایده تماس بگیرید و از مشاوران ما کمک بگیرید.
چند ویژگی کلیدی نقش مشاور برندسازی
1. درک ماهیت و اهداف شرکت
هنگامی که مشاور برندینگ در جلسه هیئت مدیره شرکت می کند، او به درک درست از چشم انداز، ماموریت، اهداف کوتاه مدت و اهداف بلند مدت، پیشنهادهای فروش منحصر به فرد، ارزش های برند، نقاط قوت برند، بازار هدف و مشتریان هدف دست پیدا می کند.
2. تحقیقات بازار و مشتری
از الگوهای خرید مشتری گرفته تا رقبا، یک مشاور برندینگ تحقیقات گسترده ای را برای تجزیه و تحلیل داده های متعدد در مورد مخاطبان و بازار مربوطه انجام می دهد. بدون درک بازار کاربر هدف، یک محصول یا خدمات در دستیابی به هدف و پایداری در این زمینه شکست خواهد خورد. مطالعه با عرضه محصول به پایان نمی رسد. مشاوران باید به طور مداوم بازخورد مشتری، روندهای بازارهای نوظهور، رقابت و تمرکز فروش را ثبت و تجزیه و تحلیل کنند تا راه حل هایی ارائه دهند که باعث رشد برند و فروش آن شوند.
3. حل مسئله
مشاور برند حل مسئله انجام می دهد. راه اساسی برای درون یابی موضوع، پاسخ به چند سوال چه کسی، چه چیزی، کجا، چه زمانی و چرا است. هر یک از سوالات به جنبه ای جدایی ناپذیر از تجارت، بازار و مشتریان می پردازد و در نتیجه راه حل های جامعی را ارائه می دهد. مطالعه و تجزیه و تحلیل هر یک از این چشماندازها به نتیجهگیری راهحلها و همچنین شناسایی سایر نگرانیهای غیرقابل توجه در استراتژی یا عملکرد کمک میکند.
4. استراتژی کردن
یک مشاور برند راه حل هایی را ارائه می دهد که بر روی یک سیستم حلقه بازخورد ثابت، کار می کنند. بنابراین پس از ارائه راه حل برای مسائلی که از طریق تحقیق به آنها پرداخته می شود نقش آنها خاتمه پیدا نمی کند. مشاوران برند به طور مداوم بر روند اجرا نظارت می کنند تا طبق بازخورد مشتریان، استراتژی مجدد را ارائه دهند. به منظور بهبود راهحلهای پیشنهادی و تنظیم استراتژیهای خاص، نگرانیها و بازخوردها به دقت تحلیل میشوند.
5. ارزیابی
قبل از تدوین استراتژی برندسازی ، مشاور برند به طور کامل برند، الزامات آن، محصولات و خدمات آن، پایگاه مشتری، نیازهای مشتری و هر چشم انداز دیگری را که به عملکرد برند کمک می کند، ارزیابی می کند. ارزیابی ها در هر مرحله به عنوان پایه ای برای اجرای آرام استراتژی عمل می کند.
یک ارزیابی جامع درک دقیقی از نیازهای شرکت، بازار و کاربر به دست می دهد و به راه حل هایی منجر می شود که عملکرد و درک برند را بهبود می بخشد. آنها بخش های مختلف یک استراتژی از فرمولاسیون تا اجرا را ارائه می دهند و مسئول جریان کارآمد استراتژی برند، با رسیدگی به نگرانی های مختلف در مراحل برنامه ریزی و اجرا هستند.
6. مطالعه رقبا
لازم است مشاور برند، رقبای مستقیم و غیرمستقیم برند را در بازار مطالعه کند تا برنامه های بازاریابی، ابزارهای تبلیغاتی و گام هایی را برای ارتقای ارزش برند و کمک به شرکت در کسب مزیت رقابتی، برنامه ریزی کند.
7. افزایش تجربه خدمات مشتری
مشاور برند همچنین نیاز به برنامه ریزی و طراحی برنامه های خدمات مشتری و تجربه کلی در حین و پس از فروش محصولات دارد تا به برند کمک کند مشتریان فعلی خود را حفظ کند و آنها را به مشتریان وفادار تبدیل کند.
8. دسترسی به مشتریان
مشتریان بهترین سفیران برند شرکت هستند و برای مشاور برند مهم است که با انجام تحقیقات و مطالعات اولیه و ثانویه به درک درست از مشتریان دسترسی پیدا کند. او باید به سوالاتی مانند اینکه چرا در مورد برند فکر می کنند، محصولات ارائه شده چگونه به حل مشکلات آنها کمک می کند، چه انتظاراتی از برند دارند، آیا شکایتی دارند، چرا ترجیح می دهند محصولات را خریداری کنند، پاسخ دهد. همچنین سایر سوالات مهمی که به برند کمک می کند تا از وفاداری طولانی مدت مشتریان بهره مند شود.