انواع استراتژی برندسازی و 6 استراتژی برندینگ
با توجه به استراتژیهای برندسازی زیادی که میتوانید از بین آنها انتخاب کنید، تشخیص اینکه کدام نوع برند برای هر کسبوکاری مناسب است، ممکن است دشوار باشد. بهترین راه برای انتخاب استراتژی برندسازی مناسب، با درک چیستی برند و تعریف هویت برند شروع میشود. مشاور برندینگ وظیفه راهنمایی مناسب را برعهده دارد.
برندسازی چیست؟
برندینگ یک روش بازاریابی است که به افراد کمک می کند محصولات یا خدمات هر کسب و کاری را از دیگران متمایز کنند. برندسازی اغلب شامل ایجاد عناصری مانند لوگو، بیانیه ماموریت و طراحی است. برند هر شرکت یا سازمانی نشان دهنده شخصیت آن، به عنوان یک کسب و کار است و استفاده از استراتژی های موثر برند می تواند به رشد کسب و کار کمک کند و فراتر از مخاطبان هدف موثر واقع شود.
انواع استراتژی برندسازی
برندینگ شخصی
برندسازی شخصی، برای یک فرد بهجای کل یک کسبوکار استفاده میشود. این نوع برندسازی اغلب برای تثبیت شخصیت، یا کار یک فرد به عنوان یک برند استفاده می شود. افراد مشهور، سیاستمداران، رهبران فکری و ورزشکاران اغلب از این شکل از برندسازی استفاده می کنند تا بهترین نسخه از خود را به مردم ارائه دهند.
برندسازی تجاری شرکت
برندسازی شرکتی ارزش اصلی هر کسب و کار است. هر شرکت با نام برند تجاری، می تواند خود را به دنیا نشان دهد. برندهای شرکتی مؤثر، اغلب به دنبال نمایش مأموریت، شخصیت و ارزشهای اصلی شرکت به مشتریان احتمالی، مشتریان فعلی و مشتریان گذشته هستند.
برندینگ خدمات
شرکت هایی که از برندسازی خدمات استفاده می کنند به دنبال ارائه خدمات در سطح جهانی به مشتریان خود هستند. هدف آنها استفاده از خدمات عالی به مشتریان به عنوان راهی برای ارائه ارزش به مشتریان است.
برندسازی مشترک
برندسازی مشترک شکلی از برندسازی است که شرکت ها را به یکدیگر متصل می کند. در اصل، برندسازی مشترک یک مشارکت بازاریابی بین دو یا چند کسب و کار است. این به برندها کمک میکند تا بر یکدیگر تأثیر مثبت بگذارند و ممکن است منجر به رشد کسبوکار، گسترش آگاهی از برند و ورود به بازارهای جدید شود.
برندینگ آنلاین
نام تجاری آنلاین، همچنین به عنوان برندینگ اینترنتی شناخته می شود، به کسب و کارها کمک می کند تا خود را به عنوان بخشی از بازار آنلاین قرار دهند. این نوع برندسازی شامل وب سایت شرکت، پلتفرم های رسانه های اجتماعی، وبلاگ ها و سایر محتوای آنلاین است.
برندسازی بدون برند
این نوع برندینگ به نام تجاری مینیمالیستی نیز معروف است. این برندها اغلب برندهای عمومی هستند که به دنبال این هستند که به محصولاتشان اجازه دهند خودشان حرف بزنند.
چند فاکتور انتخاب بهترین استراتژی های برندسازی کسب و کار
بسیاری از کسب و کارها از چندین استراتژی برندسازی برای رسیدن به اهداف خود استفاده می کنند. انتخاب استراتژی های مناسب، برای موفقیت مهم است.
هویت برند خود را تعریف کنید
قبل از اینکه استراتژی های برند مناسبی را برای کسب و کار خود انتخاب کنید، باید هویت برند خود را مشخص کنید. این شامل پرسیدن یک سری سوالات از خود و افراد درگیر در فرآیند بازاریابی و فروش است، مانند:
- ماموریت و ارزش های اصلی شرکت من چیست؟
- اگر بخواهم شرکتم را در سه کلمه توصیف کنم، آنها چه خواهند بود؟
- من می خواهم با چه چیزی در بازار شناخته شوم؟
- چه نوع تفاوتی می خواهم در صنعت خود ایجاد کنم؟
- می خواهم برند من از نظر بصری چگونه باشد؟
پرسیدن این سوالات از خود به شما کمک می کند تا اهداف و مسیر خود را در بازار به عنوان یک برند منحصر به فرد تعیین کنید.
اهداف برند خود را تعیین کنید
هنگامی که هویت برند خود را شناسایی کردید و به سوالات کلیدی ذکر شده در بالا پاسخ دادید، باید بتوانید اهداف برند خود را تعیین کنید. به این ترتیب، می توانید استراتژی برندی را انتخاب کنید که با اهداف و مقاصد تجاری شما همسو باشد.
مخاطب برند خود را تعریف کنید
بهترین راه برای تعریف مخاطبان هدف این است که در نظر بگیرید به چه چیزی علاقه مند هستند، در کجا قرار دارند، سن آنها چقدر است، در مورد برند شما چه فکر می کنند و چگونه آنها را به سمت خدمات یا محصولات خود جذب خواهید کرد. دانستن بازار هدف کمک می کند تا استراتژی برند درستی را انتخاب کنید که به شما کمک می کند مخاطب هدف خود را جذب کنید.
نوع صنعت خود را در نظر بگیرید
هر صنعت و کسب و کاری اهداف متفاوتی دارد که میخواهد به آن دست یابد. در نظر داشته باشید هر استراتژی، متناسب با صنعت خاص شما نیست. برای تصمیم گیری در مورد استراتژی های برند، نیاز به انجام تحلیل رقابتی هست. انجام چنین تحلیلی به شما کمک می کند فرصت ها و تهدیدهای خود را در بازار مربوطه خود کشف کنید.
شرکت تبلیغاتی ایده با حضور متخصصان خود در دپارتمان مشاوره و برندینگ، کسب و کارها را برای موفقیت بیشتر یاری می کند.